Varainhankinnan osaamismerkki partion joulukampanjapäälliköille

Partiolaisten vuosittainen merkittävä varainhankintakampanja starttaa jälleen 15. lokakuuta kun Partiolaisten adventtikalenterin myynti alkaa. Partiolaiset kautta maa myyvät tuotetta kauppakeskuksissa, ovelta ovelle ja erilaisissa myyjäisissä. Paikallisia myyntikampanjoita toteuttavat nuoret partiolaiset, joille kertyy tehtävästä huomattavaa projekti-, viestintä-, johtamis- ja talousosaamista. Varainhankintaosaajan osaamismerkki on tunnustus tästä tärkeästä työstä. Alla on joulukampanjapäälliköille lähetetty viesti osaamismerkistä.

https://www.adventtikalenteri.fi/


Hei joulukampanjapäällikkö!

Hienoa, että olet rohkeasti ottanut vastaan lippukuntasi tärkeän varainhankintapestin joulukampanjapäällikkönä. Pestisi vaikuttaa monen lippukuntalaisen partiosyksyyn ja kokemukseen adventtikalenterimyynnistä. Toivon, että olet ottanut pestisi vastaan innolla ja olet valmis tekemään parhaasi onnistuneen kampanjan eteen.

Joulukampanjapäällikön tehtävässä kohtaat hienoja onnistumisia, mutta myös kiperiä tilanteita ja oppimisen paikkoja. Pestiin kuuluvissa tehtävissä tarvitaan monipuolista osaamista niin viestinnästä, tavoitteiden asettamisesta, rahan käsittelystä ja kiittämisestä. Viimeistään kampanjan päättyessä olet oppinut uusia taitoja myöhempää työelämää tai harrastuksia varten.

Varainhankintaosaajan osaamismerkin avulla voit kertoa muille mitä olet joulukampanjapäällikkönä oppinut ja mitä asioita osaat. Osaamismerkkihakemuksessa kirjoitat omin sanoin mitä osaamista sinulla on, ja liität hakemukseen todisteita osaamisestasi. Todisteeksi kelpaavat erilaiset suunnitelmapaperit ja myyntiraportit. Hakemukseen ei tarvita mitään sellaista, mistä ei olisi hyötyä joulukampanjan toteuttamisen aikana. Osaamismerkillä voi osoittaa osaamisesi vaikkapa työnhakutilanteessa tai tarjota sitä sisällytettäväksi opintoihisi.

Lippukuntasi pestijohtajan sekä aiempien joulukampanjapäälliköiden kuuluu tukea ja neuvoa sinua pestisi aikana. He myös voivat auttaa kertomaan omasta osaamisestasi osaamismerkkihakemuksessa. Tulet saamaan muistutusviestin osaamismerkin hakemisesta, kun pestisi päättyy. Osaamismerkin todistedokumentteja kannattaa kuitenkin kerätä talteen jo kampanjan aikana.

Voit käydä kurkistamassa Varainhankintaosaajan osaamismerkin hakulomaketta jo etukäteen, jotta tiedät, millaisia asioita siinä kysytään.

Tsemppiä joulukampanjapäällikön pestiin. Teet erittäin tärkeää työtä lippukuntasi toiminnan mahdollistamiseksi!

Teksti: Laura Kalervo

 

Lue myös nämä:

Osaamismerkkejä leireiltä

Metsäosaajan osaamismerkin kautta metsäalan opintoihin